MENU UCZNIA

BAZA SZKOŁY

 edukacjam3m

help3m

listyizyczm

to warto wiedziecm

OGŁOSZENIA

ARCHIWUM

LEKCJA SMAKÓW

test

83Dnia 19 kwietnia 2016 roku w pracowniach gastronomicznych ZSCKR w Rudce odbyły się Warsztaty Kulinarne z wykorzystaniem Żywności certyfikowanej.


Młodzież klasy II TA/TŻ sporządziła następujące potrawy:
- miodowe muffinki marchewkowe z orzechami,
- pielmieni,
- sałatkę z serek korycińskim i gruszkami oraz
- babkę ziemniaczaną.
Warsztaty miały na celu upowszechnienie produktów regionalnych poprzez wykorzystanie ich w potrawach. Organizatorem był Oddział Terenowy Agencji Rynku Rolnego w Białymstoku.

galeriafoto

 ue2

20 034

 

cooltext385639034408631

 

prawa0

klikenauczanie

 

DTZCI430R

 

DTZCI430U

 

prawa1

prawa2

prawa3

 

Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego
im. Krzysztofa Kluka w Rudce

Adres:
ul. Ossolińskich 1, 
17-123 Rudka, woj. podlaskie

e-mail: zsckr.rudka@o2.pl
telefon: (085) 739 40 15